Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: în afara colecţiilor

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 336 pagini

ISBN: 9789735068356

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura clasica, Carți nou apărute

Descriere

O prevestire care schimbă oamenii. O carte despre cum binele și răul se fac deodată, despre cei simpli, care nu deosebesc dreapta de stânga și despre cei complicați, care se cred aleșii lui Dumnezeu. Despre poveștile care îndreptățesc și nedreptățesc, despre tați și despre Tată, și despre o fiică isteață, care nu lasă povestea să moară. O carte în care dragostea vine neinvitată, ca oricând și oriunde pe lume. Un roman cu suspans, despre marea aventură a încercării omului de a găsi un rost vieții.

Pentru prima oară în literatura română, un roman care reface realist o pagină din Vechiul Testament: istoria nesupusului profet Iona. O lume colorată, cu personaje din satul lui Iona, de pe corabia pe care călătorește și din cetatea cu sclipiri ca din 1001 de nopți, Ninive. Nu lipsesc monstrul din ape și cei de pe pământ.

> Autoarea citește un fragment din Prevestirea (SoundCloud Humanitas)

> ebook


Comandă online Prevestirea la 39,00 lei scrisă de Ioana Pârvulescu , Ioana Parvulescu, tiparită la editura Humanitas face parte din colecția în afara colecţiilor. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.