Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  21,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  21,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Colectia: Ebook

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 9789735067618X

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Biografii / Memorialistica, Carte nefolosita

Descriere

EBOOK > EPUB / PDF

Traducere de Eugen Popa

„Lumea era doar cât valea noastră. Oamenii urcau până la păşunile alpine, să aducă fân. Mai departe de atât nu mergeau.“

Reinhold Messner a mers de la bun început mai departe decât ceilalţi. La 20 de ani se număra printre cei mai buni alpiniști din Europa. E considerat astãzi ultimul mare explorator al timpurilor noastre. Ce anume îi dă aripi acestui om care învinge în tot ce-și propune să facă? De unde găsește mereu puterea de a se redescoperi? În această carte, Reinhold Messner vorbeşte despre ținuturile natale din Tirolul de Sud, despre familia sa, despre prietenie şi egoism, despre eşec şi despre instinctul lui de a face întotdeauna ce e corect.

Reinhold Messner este primul alpinist care a urcat pe toți cei 14 optmiari, cu echipament minimal și fără mască de oxigen. A traversat pe jos Antarctica și Groenlanda, Tibetul și deșerturile Gobi și Taklamakan. A atins primul vârf montan la vârsta de 5 ani. Primul alpinist care a urcat singur pe Everest. În prima lui expediție pe un optmiar, Nanga Parbat, și-a pierdut fratele. I-au fost amputate 6 degete de la picioare ca urmare a degerăturilor. Este primul alpinist care a urcat cei mai înalți munți de pe toate cele șapte continente. Apare de nouă ori în Cartea Recordurilor.