Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  38,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  38,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Titlu original: "the city"

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Colectia: Paladin SCI-FI Masters

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786068673806

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: SF / Fantasy, Carte nefolosita, Science-Fiction

Descriere

Rasa umană se sfârșește în fiecare zi. De fiecare dată când moare un om, rasa umană se sfârșește pentru el – în ceea ce-l privește, nu mai există nicio rasă umană.

Au trecut mii de ani de când oamenii au abandonat oraşele. Apoi au năzuit spre stele, pentru ca, în cele din urmă, să aleagă somnul veşnic. Pământul a rămas în stăpânirea Câinilor, care îşi cresc urmaşii cu legende transmise din generaţie în generaţie despre cei care le-au oferit darul vorbirii, dar care nu se vor mai întoarce niciodată. Cu ajutorul roboţilor, trăiesc în pace şi armonie, însă şi lumea lor e pe cale să se schimbe, fiindcă o nouă putere pretinde supremaţia pe Pământ.

Acestea sunt poveştile pe care Câinii le spun atunci când focul se înteţeşte şi vântul bate dinspre nord. Când fiecare familie se adună în faţa vetrei, când căţeii stau liniştiţi şi ascultă, iar la sfârşit pun o mulţime de întrebări...

Evoluția umană e relativă și complexă în același timp. Căutăm să fim fericiți cu orice preț, ne agităm într-una și, în toată agitația, nu ne mai găsim locul. Până într-o zi când, din cauza tuturor frământărilor care ne apasă prea greu umerii, luăm decizia să ne mutăm. În alt oraș, în altă țară, la capătul lumii, pe Marte sau Jupiter, dacă se ivește ocazia. Citește continuarea pe blogul Paladin.