Disponibilitate:  în stoc

Preț:  38,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Serie de autor Julio Cortázar

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 192 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786067101898

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Reviste / Almanahuri, Carte nefolosită

Descriere

Volumul Toate focurile, focul cuprinde opt bijuterii în proză, opt poveşti de plenitudine creatoare, aşa cum ne-au obişnuit toate textele lui Cortázar. De la metafora relaţiilor interumane, în Autostrada din Sud, până la măiestria cu care este construit Celălalt cer, Cortázar trasează noi drumuri de lectură pentru cititorii săi. Sănătatea celor bolnavi, Întâlnirea, Domnişoara Cora, Insula la amiază, Toate focurile, focul constituie o formă de manifestare a pasiunii şi o sărbătoare a geniului.

„Primele cărţi de povestiri ale lui Julio Cortazár au transformat firescul vieţii într-un mister, ne-au lăsat fără grai şi ne-au făcut să ne îndoim de propria noastră sănătate mintală.“ The New York Times

O mostră lirică de suprarealism. Proza scurtă a lui Cortázar a străpuns mereu realitatea din suprarealismul ei, dar niciodată invers. Ca un om cu capul pe pernă, într-un vis fără margini, care se mai trezește din când în când să mănânce și să meargă la baie. (Beatrice Feleagă, redactor Editura ART)

Citește pe blog și alte cărți recomandate de Beatrice Feleagă.

Vezi aici care sunt și celelalte recomandări ale redacției ART.


Comandă online Toate focurile, focul la 38,00 lei scrisă de Julio Cortázar Luminita Voina-Raut, tiparită la editura Art. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.