Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  29,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  29,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Colectia: Desenul din covor

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 240 pagini

Tip coperta: brosata

ISBN: 9786067105452

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosita, Proza scurta

Descriere

Concentrându-se asupra unor subiecte precum dragostea, alienarea și sincopele care apar în comunicare, Iubiri dificile urmărește aventurile individuale ale mai multor personaje și dezvăluie barierele psihologice care le împiedică să iasă din rutina solitudinii și a plictiselii. Această colecție fascinantă de povestiri, în care autorul amestecă realitatea și iluzia și disecă emoții cu o precizie aproape chirurgicală, ilustrează perspectiva unică și talentul narativ al lui Calvino.

„Extravaganța și grația scriiturii, originalitatea imaginației și incandescența ei, precum și o anumită nebunie adorabilă, toate fac ca această colecție să merite din plin a fi citită.“ Margaret Atwood

„În primul rând Calvino s-a dovedit delicat cu cititorii mai puțin avizați, ca mine, și ne-a spus încă din titlu la ce să ne așteptăm: totul este despre iubire, prezentă ca un fir roșu de-a lungul paginilor. Este un volum perfect, uniform, neted, rotund. În el sunt strânse, precum spițele unei roți, povestiri despre iubiri închipuite, iubiri sperate, imaginate, așteptate, negate sau trăite fără să îți dai seama.“ Citește pe blog continuarea articolului semnat de Andreea Chebac.

Citește mai multe pe blog aici.

Citește și o recenzie pe blog.

Partener media: