Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  33,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  33,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Colectia: Guerrilla de pe noptiera

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 168 pagini

Tip coperta: brosata

ISBN: 9786067106404

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Diverse, Carte nefolosita, Lifestyle

Descriere

Hai să recunoaștem, cu toții am eșuat. Poate că nu la o scară de proporții, dar, într-un anumit fel, formă sau chip, am dat-o în bară.

Înțelepciunea convențională ne spune că nu e bine să eșuezi, indiferent de amploarea eșecului: de la o simplă nereușită la un adevărat dezastru. Dacă ai dat-o în bară, ai dat de necaz.

Dar dacă greșelile care contribuie la eșec reprezintă ele însele întrezăririle timpurii ale succesului?

Această carte este despre curajul de a eșua. Despre cum să te lași inspirat de greșeli, în loc să le regreți. Despre cum să creezi ceva unic depășindu-ți temerile.

Cine știe ce minuni se pot naște din această regândire radicală a lucrurilor? Rezultatele vă vor suprinde și pe tine, și pe cei din jur - adevărata originalitate nu poate fi prevăzută. Oricare ar fi rezultatul, la final te vei relaxa știind c-ai cam rasolit-o.

„În mod clar, Kessels este prea puțin interesat de lucrurile perfecte. În schimb, caută cu fervoare disonantul, banalul și, mai presus de toate, subminarea armoniei ritualizate...“ Time

„Un publicitar, un talent creativ, curator, editor, colecționar și un artist ingenios cu un stil impecabil. Maniera în care Kessels abordează artele poate fi comparată cu cea a unui antropolog modern...“ Vogue (Italia)

„Kessels este un artist adevărat, ce merge dincolo de sfera categorialului. Acest olandez pasionat este atras de neobișnuitul și absurdul vieții cotidiene și știe cum să le preschimbe în campanii interesante și în proiecte publicistice de succes.“ TypoTalks, Berlin