Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  34,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  34,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Titlu original: the first fifteen lives of harry august

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Colectia: Fantasy Masters

Anul aparitiei: 2017

Nr. pagini: 472 pagini

ISBN: 9786068673301

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: SF / Fantasy, Carte nefolosita, Fantasy

Descriere

JOHN W. CAMPBELL MEMORIAL AWARD 2015

PREMIUL IGNOTUS 2016 PENTRU CEL BUN ROMAN STRĂIN

Harry August nu este un om obișnuit; după ce moare, el renaște, păstrându-și amintirile din viețile anterioare. Orice ar face, orice decizii ar lua în noua viață, nimic din destinul lui nu se schimbă, pentru că, inevitabil, Harry se întoarce iar și iar la momentul nașterii sale.

Dar atunci când un mesaj din viitor îl anunță că lumea e pe care să se sfârșească, el trebuie să dezlege misterul și să găsească vinovatul, încercând să salveze un trecut pe care nu-l poate schimba și un viitor pe care nu-l poate accepta.

Lumea se sfârșește… Mesajul a ajuns de la copil la adult, de la copil la adult e transmis din generație în generație, de la o mie de ani din viitor. Lumea se sfârșește și noi n-o putem împiedica. Așa că acum depinde de tine!

„Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August poate fi descris în mai multe feluri: roman pe tema timpului, roman despre reîncarnare, roman despre conspirații planetare, roman despre paradoxuri temporale, roman de aventuri, roman polițist, roman de spionaj, roman de dragoste. Și așa mai departe. Toate aceste descrieri sunt exacte – dar nici una dintre ele nu epuizează spectaculosul roman al lui Claire North, unul dintre cele mai originale SF-uri publicate în ultimii ani.” Citește continuarea pe blog.

De același autor:

Atingerea