Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: "the secret agent"

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: ART clasic

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 416 pagini

ISBN: 9786067106381

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura clasica

Descriere

La prima vedere, domnul Adolf Verloc și-a aranjat bine viața: are o soție cuminte, un mic magazin, venituri suficiente și prieteni (cu porecle precum Profesorul și Doctorul) cu care-și petrece serile punând țara la cale. Toate acestea sunt însă un paravan pentru slujba sa de spion. Un domn plinuț, de vârstă mijlocie, domnul Verloc e departe de imaginea clasică a unui agent secret. Iar frământările sale de-abia încep când superiorul lui îl pune să plănuiască un atac terorist. Atitudinea laxă a Marii Britanii față de anarhiști reprezintă un mare pericol, așa încât un atac asupra unui obiectiv științific precum Observatorul Greenwich, fără pierderi de vieți, opinează domnul Vladimir în fața spionului, ar trebui să fie suficient ca să stârnească publicul. Cum va proceda domnul Verloc de acum înainte?

În Agentul secret, Joseph Conrad ne aduce în fața ochilor o suită de personaje fin conturate, înzestrate cu ironie: de la soția supusă și anarhistul cu bombă, ascuns în umbră, până la polițistul care se visează erou.

"Cine caută un roman cu anarhiști, spionaj, trădare și mizeria victoriană de pe străzile din Soho îl va găsi aici." The Sunday Times


Comandă online Agentul secret la 49,00 lei "the secret agent" scrisă de Joseph Conrad Gabriel Gafita. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.