Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  44,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  44,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): , ,

Traducator(i):

Editura:

Colectia: Grafic

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9786067106787

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosita, Ilustrate / Benzi desenate, Ilustrate / Benzi, Beletristica, Ilustrate / Benzi desenate

Descriere

„Grant Morrison a scris cea mai bună poveste cu Superman pe care am citit-o vreodată” USA Today

„O carte grozavă.” Entertainment Weekly

„Morrison a creat un Superman mai apropiat de noi ca niciodată... Replicile spirituale și problemele reale abordate îi oferă din nou lui Superman o personalitate puternică.” Complex Magazine

„Șase stele din cinci. Captivantă.” Ain’t it Cool News

Cu o forță incredibilă, pe care abia începe să o descopere, bântuit de un trecut misterios, înarmat cu simțul dreptății, gata să elimine corupția și să-i protejeze pe cei neajutorați... el e Superman! Supereroul iubit de generații de cititori se întoarce cu forțe proaspete, mai actual ca niciodată.

După ce Superman îl pedepsește pe Glen Glenmorgan, un afacerist corupt, lucrurile iau o întorsătură cât se poate de proastă. Lex Luthor se aliază cu o forță malefică de pe altă planetă, armata încearcă să-l anihileze pe Ultimul Fiu al Kryptonului, iar amenințarea extraterestră plutește deasupra tuturor.

Pământul e în pragul dezastrului, iar Superman e singurul care-l poate salva.

„Pornind de la premisa că într-o bandă desenată publicul este dispus să accepte că un om poate zbura, autorul se apucă să sintetizeze întreaga istorie a personajului în modul său deja cunoscut. În decursul unui singur volum, Morrison împreună cu Rags Morales, Andy Kubert și Gene Ha introduc multipli antagoniști ca Lex Luthor, Metallo, sau Brainiac (și nu numai), aliați precum Steel, Lois Lane, Legiunea Supereroilor, dar revigorează și originea supereroului.” Citește recenzia volumului aici.