Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  10,89 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2017

ISBN: 9786063313882

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Carti educative

Descriere

TREC ÎN CLASA A V-A!

Ce trebuie să știu la Matematică?


Primii ani de școală s-au încheiat. Vei fi elev în clasa a V-a! Te așteaptă noi provocări. Pentru aceasta, cunoștințele pe care le-ai acumulat până acum îți vor fi de folos și în continuare, ajutându-te să te pregătești pentru anii de gimnaziu.
În cadrul orelor de Matematică ai dezlegat multe taine ale numerelor: citirea, scrierea, formarea, compararea, ordonarea etc. Ai folosit numere în calcule și te-ai împrietenit cu adunarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea. Ai călătorit prin lumea geometriei și prin cea a unităților de măsură. Ai rezolvat exerciții și probleme. Multe din cele învățate le-ai aplicat în viața de zi cu zi. Toate acestea vor constitui baza pe care vei așeza, în clasa a V-a, noi conținuturi ce se vor transforma în deprinderi, comportamente și atitudini necesare în propriul tău proces de creștere și devenire.

Acest caiet te va ajuta să fii pregătit de start în clasa a V-a.

Succes!

Aprobat de MEN prin ordinul 3022/08.01.2018


Comandă online Trec în clasa a V-a. Ce trebuie să știu la Matematică? Caiet de activități la 10,89 lei scrisă de Elena Niculae , Gabriela Bărbulescu, tiparită la editura Litera în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Trec în clasa a V-a. Ce trebuie să știu la Matematică? Caiet de activități nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.