Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Buzz books

Anul apariției: 2020

ISBN: 9786063363016

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Thriller

Descriere

ediție tie-in a cărții Ar fi trebuit să știi care stă la baza serialului De la inceput

 

Grace Reinhart Sachs trăiește viața pe care și‑a dorit‑o întotdeauna, dedicată soțului ei, medic oncolog pediatru la un spital important, fiului lor, Henry, și pacienților pe care îi primește la cabinetul ei de psihoterapie. Grace este, de asemenea, autoarea cărții aflate în curs de publicare Ar fi trebuit să știi, un volum în care îndeamnă femeile să aibă încredere în intuiția lor și să acorde atenție primelor impresii în relațiile cu bărbații.

Cu câteva săptămâni înainte de apariția cărții, o prăpastie se deschide însă în viața lui Grace: o moarte violentă, un soț dispărut și, în locul unui bărbat pe care credea că îl cunoaște, doar un șir de revelații teribile. În urma acestui dezastru amplu mediatizat, îngrozită de felul în care ea însăși nu a reușit să‑și urmeze propriile sfaturi, Grace trebuie să construiască o nouă viață pentru ea și pentru copilul ei.

 

„Provoacă zeii cu trufie și siguranță de sine și ei ți‑o vor plăti cu o lovitură tragică neașteptată – asta aflăm din thrillerul alert al lui Jean Hanff Korelitz… Korelitz scrie într‑o manieră familiară și angajată despre straturi sociale în care puțini au acces, dar în care urâțenia e la tot pasul.“ VANITY FAIR

 

„Acest excelent thriller literar oferă detalii autentice dintr‑un Manhattan contemporan select… Un roman fascinant și seducător.“ PUBLISHERS WEEKLY

 

„O analiză minuțioasă a claselor sociale superioare din Manhattan.“ VOGUE.COM


Comandă online De la inceput scrisă de Jean Hanff Korelitz, tiparită la editura Litera face parte din colecția Buzz books. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul De la inceput nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.