Disponibilitate:  în stoc

Preț:  34,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Carte pentru toti

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 400 pagini

ISBN: 9786063371264

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Literatura motivationala, Dezvoltare personala

Descriere

Descoperă modul în care înţelepciunea antică a stoicilor îţi poate oferi o filosofie de viaţă în secolul XXI, care te va face mai rezilient, mai pozitiv, mai de succes şi mai fericit. Învaţă meritele faptului de a trăi clipa, descoperind cum poţi să supravieţuieşti şi să prosperi în vremuri grele, şi schimbă ceea ce poţi schimba, acceptând ceea ce nu poţi face. Drumul tău către o viaţă mai bună începe aici!

Această carte simplă, dar plină de forţă îţi arată cum să foloseşti înţelepciunea antică pentru a face schimbări practice, pozitive în viaţa ta. Folosind studii de caz provocatoare, idei-cheie şi oferind instrumente de autoevaluare, demonstrează că stoicismul este o cale profundă şi dovedită spre fericire.

Recomandată cu căldură. The Stoic


Comandă online Stoicismul si arta de a trai fericit. Ponturi antice pentru provocari moderne la 34,90 lei scrisă de Doru Castaian , Donald Robertson, tiparită la editura Litera face parte din colecția Carte pentru toti. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.