Disponibilitate:  în stoc

Preț:  24,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Colecția: Prima mea lectura

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 80 pagini

ISBN: 9786063370779

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită

Descriere

Ham Hotel e plin ochi de musafiri. Alfie, Alfreeda și mama lor muncesc pe brânci ca să țină totul în ordine. Când unchiul Robert îi aduce la ei pe Twinkles, câinele campion la frisbee, și pe Cheryl, „sora“ lui, Alfie vede imediat șansa unei pauze de joacă. Dar Cheryl e un golden retriever foarte nervos, care nu suportă pe nimeni în spatele ei, iar pe Alfie nu-l vrea cu niciun chip alături de ea.

Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului.

Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură.


Comandă online Aventuri la Ham Hotel. Cheryl, certareata la 24,90 lei scrisă de Mirella Acsente , Shelley Swanson Sateren , Deborah Melmon, tiparită la editura Litera face parte din colecția Prima mea lectura. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.