Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  41,49 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

ISBN: 9786067820607

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri

Descriere

Evaluare Națională 2021. Limba și literatura română. De la antrenament la performanță este un instrument didactic eficient, realizat sub forma a 30 de teste, proiectate în acord cu structura de ultimă oră a subiectului de examen, gradate ca nivel de dificultate și variate ca repertoriu tematic. O parte dintre aceste teste oferă sugestii de rezolvare din dorința de a vă fixa anumite repere în redactarea răspunsurilor și de a va forma deprinderile necesare lucrului individual.

Culegerea va propune experiențe de învățare dintre cele mai diverse și interesante, adaptate particularităților voastre de vârstă, vă invită să fiți creativi și să vă folosiți resursele intelectuale pentru a atinge standarde superioare în pregătirea individuală.


Comandă online Evaluare nationala 2021. Limba si literatura romana. De la antrenament la performanta la 41,49 lei scrisă de ANCA SERBAN , Ileana Popescu , Georgiana Andreea Nistor , Luminita Elena Preda, tiparită la editura Editura Corint în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.