Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  55,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  55,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): ,

Editura:

Anul aparitiei: 2021

Nr. pagini: 376 pagini

ISBN: 9786067224337

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosita, Psihologie practica / aplicata

Descriere

MARIA KONNIKOVA nu mai jucase niciodată poker, așa că nu știa regulile când l-a abordat pe Erik Seidel, membru al Galeriei Celebrităților din Poker și câștigător a zeci de milioane de dolari din premii, și când l-a convins să devină mentorul ei. Seidel a acceptat și Maria l-a urmat în curând pe calea pokerului, în lumea sălbatică, extrem de competitivă și copleșitor de masculină a jocului Texas Hold'em cu miză mare, având ca obiectiv ediția World Series of Poker din anul următor.

Însă apoi s-a întâmplat ceva extraordinar. Sub îndrumarea lui Seidel, Konnikova a avut o serie de revelații despre viață derivate din noua sa ocupație, inclusiv despre cum să citească mai bine nu doar trăirile adversarilor, ci și pe ale sale, despre cum să identifice lucrurile care o destabilizau și o aduceau într-o stare emoțională care nu favoriza deciziile corecte și despre cum să ajungă să accepte norocul (sau lipsa lui) ca atare. Peste mai puțin de un an a început să obțină bani serioși din turnee, ajungând în final la sute de mii de dolari. A câștigat un turneu important, a făcut rost de un sponsor și s-a obișnuit să apară la televizor sau în ziare sub titluri precum „Transformarea unei scriitoare în jucătoare profesionistă de poker”. A învățat chiar și să-i placă Las Vegasul.

Maria Konnikova este și jucătoare, și cercetătoare în domeniul comportamentului uman, astfel că a transformat această călătorie incredibilă într-o sursă de lecții de neprețuit. Cea mai mare cacealma dintre toate, a descoperit ea, este că abilitățile nu fac totul. Vom primi și cărți rele, dar, dacă ne concentrăm pe modul în care le jucăm, și nu pe rezultat, vom reuși să trecem prin multe momente dificile, până când norocul ne va ieși din nou în cale.

Cea mai mare cacealma este o carte grozavă dacă jucați poker, dar e o lectură extraordinară și pentru cei care nu joacă, la fel ca mine. Pentru noi, jocul oferă o perspectivă fascinantă asupra naturii umane, asupra atenției și concentrării, asupra teoriei jocului (aplicată nu doar la jocuri) și asupra luării unor decizii mai bune. Cartea ne învață să suportăm mai bine rezultatele acestor decizii și nu doar să învățăm din ele, ci să mergem mai departe... O lectură obligatorie pentru majoritatea antreprenorilor. — Inc.