Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  65,89 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 396 pagini

ISBN: 9786067870909

Categorii: Stiinta / Tehnica, Carte nefolosită, Agricultura

Descriere

Această carte conține prezentarea a 555 specii de ciuperci (371 cu fotografii color) cu care ne putem întâlni în timpul drumețiilor noastre prin păduri și pe câmpuri.

• Ciupercile sunt prezentate în mediul lor natural, cu evidențierea caracteristicilor lor principale.

• Pictogramele de pe coperțile interioare ale cărții ajută la identificarea și diferențierea speciilor de ciuperci.

• Descrierea ciupercilor este concisă. Pentru a ușura recunoașterea lor, caracteristicile principale au fost evidențiate cu litere îngroșate.

• Pictogramele atașate descrierii fiecărei specii în parte indică valoarea alimentară, mediul și perioada de apariție. O pictogramă specială semnalează speciile de ciuperci asemanatoare celei descrise, direcționând cititorul spre paginile în care acestea sunt menționate.

Cartea constituie un ghid deosebit de util pentru culegatorii de ciuperci și pentru toți cei care, drumețind prin natură, vor să se familiarizeze cu speciile de ciuperci întâlnite în cale.


Comandă online Ghidul culegatorului de ciuperci. 555 de specii la 65,89 lei scrisă de Vasas Gizella , Locsmándi Csaba, tiparită la editura Casa în anul 2020. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ghidul culegatorului de ciuperci. 555 de specii nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.