Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  113,40 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 244 pagini

ISBN: 9789733908821

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Medicina umana

Descriere

Prezentare: Mamografia tridimensională sau tomosinteza și mamografia cu substanță de contrast reprezintă cele mai noi adăugiri la dispoziția medicului specialist în diagnosticarea cancerului mamar, afecțiune de prim rang în rândul neoplaziilor la nivel mondial. Autoarele cărții, personalități cu statură profesională în domeniul imagisticii, utilizează vasta experiență pentru a demonstra utilitatea acestor noi metode în practica clinică. Lucrarea, scrisă foarte inteligibil, cu caracter vădit didactic, este completată de imagini de o calitate excepțională, un adevărat regal de imagistică senologică, reprezentând 57 cazuri judicios organizate, fiecare imagine fiind însoțită de un comentariu din care orice cititor are ceva de învățat

Cuprins: Introducere. Mamografia 3D (tomosinteza). Mamografia cu substanță de contrast. Cazuri clinice.

Adresabilitate: Medici radiologi, oncologi, chirurgi, medici de alte specialități implicați în diagnosticarea și tratarea cancerului mamar.


Comandă online Tomosinteza si mamografia cu substanta de contrast la 113,40 lei scrisă de Anca Ciurea , Cristiana Ciortea, tiparită la editura Editura Medicala în anul 2020. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.