Disponibilitate:  în stoc

Preț:  69,00 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 608 pagini

ISBN: 9786060062998

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Thriller

Descriere

Pentru Jack Ryan Jr. şi colegii lui din organizaţia secretă cunoscută drept Campusul, lupta împotriva inamicilor Americii nu se termină niciodată. Dar o nouă ameninţare apare de unde nu se aşteptau... Campusul a fost deconspirat, iar cine ştie de existenţa organizaţiei ştie şi că poate fi distrusă.
Între timp, preşedintele Jack Ryan s-a întors în Biroul Oval, iar curajul şi înţelepciunea lui sunt mai necesare ca niciodată.
Luptele politice interne şi problemele economice au adus conducerea Chinei în pragul unui dezastru, din care încearcă să-şi revină atacând mult-doritul Taiwan şi pe americanii care protejează micuţa naţiune.
Pe măsură ce cele două superputeri se apropie de o confruntare directă, preşedintele Ryan este nevoit să folosească singurul atu pe care îl mai are – Campusul.


Comandă online Vector de atac la 69,00 lei scrisă de Tom Clancy , Mark Greaney, tiparită la editura Editura Rao Books în anul 2020. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.