Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Blue moon

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 432 pagini

ISBN: 9786063346620

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice, Literatura pentru femei

Descriere

În anii ’50, Merham era un orășel adormit de pe litoralul englezesc, unde nu se întâmpla niciodată nimic interesant. Cel puțin, așa îl vedeau Lottie și Celia, fetele familiei Holden, care ținea la statutul respectabil în comunitate. Dar cele două tinere nu-și doreau decât să plece în explorare și să-și trăiască viața.

Așa că, atunci când un grup de artiști nomazi se mută în casa numită Arcadia, o frumoasă clădire Art Decó aflată chiar pe malul mării, Lottie și Celia sunt tentate de stilul de viață boem al acestora. Dar întâmplările din casă au consecințe tragice și pe termen lung pentru toți cei implicați.

După aproape 50 de ani, Arcadia este renovată și stârnește din nou resentimentele localnicilor mai în vârstă. Casa se reîntoarce la viață, iar secretele îngropate în ea timp de o jumătate de veac îi fac pe protagoniști să-și pună întrebarea dacă poți să-ți lași cu adevărat trecutul în urmă.

 

Un roman care pulsează de romantism, intrigă și trădare.“ Woman & Home

 

„Moyes evocă elegant barierele pe care le pune trecerea timpului și farmecele uneori depășite ale stațiunilor de pe litoral.“ Good Housekeeping

 

„... își gestionează cu îndemânare acțiunea complicată, explorează cu stil dinamica diferită a familiilor, iar tonul grijuliu și luminos fac din acest roman o lectură încântătoare.“ Publishers Weekly


Comandă online Vara în care te-am întâlnit la 49,90 lei scrisă de Jojo Moyes, tiparită la editura Litera face parte din colecția Blue moon. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.