Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  79,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  79,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786069133378

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosită

Descriere

Cele 4 lentile ale INOVAȚIEI: Un instrument puternic pentru gândirea creativă / The Four Lenses of Innovation: A Power Tool for Cretive Thinking de Rowan Gibson poate fi considerat un manual de inovație pentru toți cei care își doresc să devină mai creativi, să vadă diferit lucruri pe care generații și generații de oameni le-au văzut până acum într-un singur mod, sau mai bine zis, în același mod, sau să își învețe creierul să ignore clișeele și să înceapă să construiască idei noi.

Autorul cărții, Rowan Gibson este recunoscut drept unul dintre cei mai însemnați lideri în privința inovației în domeniul afacerilor. Presa l-a numit ”Dl. Inovație”, ”Marele Maestru al Inovației” sau „un guru printre alți guru” pentru expertiza lui dovedită în domeniul inovației prin intermediul celor două bestselleruri ale sale: „Rethinking the Future” (Regândirea viitorului) și Innovation to the Core (Inovație până în miezul lucrurilor). Gibson este totodată fondatorul și președintele Imagination Bridge (un cabinet de consultanță în inovație la nivel global) și cofondatorul Innovation Excellence – cel mai popular site de inovație din lume.

Cele 4 lentile ale INOVAȚIEI este cartea care face mai mult decât să îți arate cum apar ideile geniale, în ce împrejurări și la ce fel de oameni, ea îți oferă o formulă de urmat în acest sens. Autorul arată cu degetul spre marile minți geniale ale acestui secol: Steve Jobs, Sir Richard Branson sau Jeff Bezos și ale secolelor trecute: Thomas Edison, Henry Ford sau Walt Disney și îți spune: și tu poți fi la fel de creativ ca ei! Practic, de la Renaștere încoace, de când oamenii au încetat să mai vadă creativitatea ca pe un atribut prin excelență divin, oricine poate fi autorul unei idei geniale. Cu anumite condiții însă.


Comandă online Cele 4 lentile ale inovatiei: Un instrument puternic pentru gandirea creativa la 79,00 lei scrisă de Rowan Gibson, tiparită la editura Editura Act si Politon în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.