Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  68,25 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  68,25 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 156 pagini

ISBN: 9786064702470

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Scolara, Carte nefolosita, Manuale scolare

Descriere

Vacanta! Distractie si pregatire la matematica in acelasi timp!
Iata peste 200 de exercitii amuzante la matematica, perfect adaptate preocuparilor copiilor din clasele III-IV!

Stim, copilul dvs. este in vacanta.
E o perioada binemeritata de relaxare, desigur, dar totodata, din punct de vedere scolar, este si o perioada periculoasa: o pauza totala timp de 3 luni, mai ales la matematica, il poate face pe copilul dvs. sa uite tot ce a acumulat pana acum, ceea ce inseamna ca la toamna va fi necesar un efort suplimentar de reamintire, efort care se poate dovedi nu numai obositor, ci si descurajant.

Solutia e simpla: pastrarea unui contact permanent cu matematica pe timpul vacantei, un contact distractiv (accentuam acest lucru!), constand in exercitii care il vor atrage ca un magnet pe copilul dvs., pentru ca sunt concepute ca o forma de divertisment.

Gasiti asemenea exercitii (peste 200) in culegerea Matematica Distractiva – Exercitii rezolvate pentru clasa a III-a si a IV-a care si-a dovedit eficienta extraordinara in anii trecuti!

Ce este iesit din comun la aceste exercitii distractive?
Foarte simplu: ele sunt gandite de specialisti de top in psihologia copiilor si reusesc sa transforme pregatirea scolara in "ceva" interesant, distractiv si mai ales eficient.

Copilul dvs. va invata cu placere, va progresa spectaculos, isi va dezvolta interesul pentru matematica, dar si pentru alte discipline, si va capata astfel deschiderea pentru o pregatire pe termen lung, pentru startul intr-o cariera de succes. Inutil sa mai spunem ca nu va avea probleme la niciun examen scolar important, gen admitere la liceu, bacalaureat sau admitere la facultate.

Cele 200 de exercitii sunt in deplina concordanta cu programa scolara si reusesc intr-un mod nou si totodata distractiv sa faca doua lucruri:
1) sa prezinte si sa fixeze profund, pentru toata viata, elementele de baza ale matematicii;
2) sa trezeasca interesul si curiozitatea copilului dvs. pentru aceasta disciplina, astfel incat studiul ei sa vina de la sine.

Comandati acum Matematica Distractiva - Exercitii rezolvate pentru clasa a III-a si a IV-a!