Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  82,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

ISBN: 9786069131848

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Economie, Carte nefolosită, Leadership

Descriere

Durata: 12 ore și 52 minute/Cosmin Șofron

În audiobookul „Cartea de leadership”, Anthony Gell combină experiența sa cu cea a liderilor pe care i-a intervievat de-a lungul ultimilor șase ani, pentru a oferi sfaturi și strategii esențiale din interiorul celor mai de succes organizații.

„Una dintre cele mai stimulante cărți despre leadership. Oricine poate fi un lider focusat, pasionat și atent.” - Philip Kotler, profesor de Marketing Internațional la Kellogg School of Management

Dacă v-ați întrebat vreodată ce trăsături au în comun cei mai de succes lideri și ce fac ei diferit față de ceilalți, atunci audiobookul de față este pentru dumneavoastră. Aflați de ce anume aveți nevoie pentru a vă crea propriul succes.

Anthony Gell este fondator și CEO al companiei LeadersIn, speaker și prezentator la conferințe care au ca temă leadershipul și excelența în afaceri. De-a lungul timpului a scris numeroase articole despre succes, leadership și afaceri.


Comandă online Cartea de leadership. Cum sa te conduci pe tine, echipa ta si organizatia ta mai departe decat ai vrezut vreodata ca este posibil (Audiobook) la 82,00 lei scrisă de Anthony Gell, tiparită la editura Editura Act si Politon isbn 9786069131848. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.