Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  52,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  52,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 576 pagini

ISBN: 9789730166767

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie motivationala

Descriere

Spiritualitatea este forma specifica de existenta in aceasta lume, care, din fericire, este distribuita pentru toti, ca un colet postal, dar care, din pacate, nu este ridicat de la "oficiul postal" de cei mai multi dintre oameni, niciodata in viata.
Fiecare om, insa, a primit aceasta instiintare nu o singura data. Acest lucru trebuie tinut mereu in minte.
Calea Duhovniceasca este calea catre Duh, iar calea catre Duh este calea catre tine insuti, catre subiectivitatea ta pura si netulburata de nimic: Eu sunt Eu, Eu - sunt. Toate celelalte reprezinta continutul constiintei, psihic, corp, atitudini, relatii, istoria personalitatii.
Spatiul acestei carti este pentru aceia care, macar o data in viata, s-au oprit si s-au intrebat, "dar de ce?", este pentru aceia carora nu le convin raspunsurile gata fabricate, nu se multumesc cu raspunsurile altora, cu semifabricatele - aici oricum nu veti gasi asa ceva.
Aceasta carte te va ajuta foarte mult sa faci primii pasi spre locul intalnirii cu tine insuti, spre acel loc special unde vei putea sa gasesti singur raspunsuri la propriile intrebari si probleme si sa te cunosti pe tine insuti ca pe o parte a lumii si lumea ca pe o parte din tine.
Aceasta a fost, este si mai cu seama va fi sarcina suprema in viitor - a deveni gospodar peste tine insuti.


Comandă online Viata care ne traieste la 52,00 lei, scrisă de Anatol Basarab, tiparită la editura Editura Adriana Nicolae, in anul 2017 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.