Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  90,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  90,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2016

Nr. pagini: 314 pagini

ISBN: 9786065889118

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Diverse, Carte nefolosita, Gastronomie

Descriere

Aceasta este cea mai personală carte pe care am scris o până acum și, pentru a o alcătui, am întreprins o atentă călătorie în lumea sănătăţii și a nutriţiei. Folosindu-mă de ceea ce cunosc cel mai bine – o mulţime de reţete culinare incredibile –, am speranţa ca volumul de faţă să vă ajute să duceţi o viaţă cât mai sănătoasă, fericită și împlinită. Mâncarea este făcută pentru a fi savurată, împărţită cu alţii, pentru a fi un motiv de sărbătoare, iar preparatele culinare sănătoase și hrănitoare trebuie să fie atrăgător colorate, delicioase și amuzante. În plus, pentru că am studiat intens tot ce ţine de domeniul nutriţiei, vă asigur că nu puteţi greși, indiferent ce aţi alege de aici. Este de ajuns să culegeţi doar câteva idei din acest volum – ele vă vor schimba felul în care vă raportaţi la mâncare, înarmându-vă cu informaţiile de care aveţi nevoie pentru a avea succes în domeniul culinar.

Cu drag, JamieJamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar și al campaniilor pe această temă. În peste șaptesprezece ani de carieră în televiziune și în domeniul editorial, Jamie a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul și să aleagă mâncare proaspătă, sănătoasă, delicioasă. Organizaţia sa caritabilă, Jamie Oliver Food Foundation, și evenimentul anual Food Revolution Day își doresc să îmbunătăţească viaţa oamenilor de pretutindeni printr-o educaţie aprofundată în privinţa alimentaţiei.

Jamie a început să gătească în pubul părinţilor săi, Cricketers, din Clavering, în Essex, pe când avea opt ani. După absolvirea școlii, și-a început cariera de maestru bucătar, ajungând la River Café, unde a fost remarcat de o companie de producţie TV – astfel s-a născut seria Bucătarul se dezbracă... de secrete.

În 2001, Jamie a părăsit televiziunea pentru a-și deschide restaurantul Fifteen, la Londra, unde formează tineri defavorizaţi în meserii din industria cateringului. Câţiva ani mai târziu, a condus mișcarea ce promova schimbarea calităţii meniurilor în cantinele școlare din Marea Britanie, revoluţionând astfel sistemul alimentar din învăţământ. Fundaţia lui coordonează restaurantul Fifteen și programul de ucenici din Londra, plus restaurantele de același tip din Cornwall și Amsterdam, implicându-se activ în dezvoltarea abilităţilor tinerilor în arta gătitului prin centrele Ministry of Food, deschise de Jamie în Marea Britanie și Australia.

A creat, de asemenea, cursul gimnazial „Abilităţi pentru gătit acasă“, al Consiliului pentru Educaţie în Afaceri și Tehnologie, ca și proiectul „Grădina din bucătărie“, un program dedicat claselor primare, care transformă în realitate magia cultivării și preparării hranei. Fundaţia sa activează și în SUA, unde luptă pentru o educaţie alimentară mai bună în școli, în companii, în comunităţi, folosind parteneriate locale, pentru ca de programele ei să beneficieze cât mai multe persoane.