Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  64,99 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  64,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2013

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia copilului

Descriere

Cartea părinților altfel reprezintă esența viziunii holistice a prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi asupra alimentului și alimentației și la fel ca toate celelalte cărți ale sale, spune adevărul! Noi, editorii, care am studiat luni la rând toate celelalte lucrări de pe piață, am înțeles că modul în care autorul vede lucrurile este diferența între volumul de faţă și restul cărților cu sfaturi pentru părinții care vor să aibă copii sănătoși, puternici și deștepți.

Majoritatea cărților sunt scrise de nutriționiști (unii școliți, alții aflați la stadiul de „amatori“), de medici pediatri sau de mămici, care au studiat problema alimentației și au ajuns la anumite concluzii… Ce mai, toată lumea scrie cărți pentru copii, de la geneticieni la chefs! Problema este că niciunul nu are o imagine de ansamblu, fiecare fiind specializat într-un singur domeniu!

A te hrăni și mai ales a hrăni un copil nu este o joacă! Iar majoritatea părinților sunt conștienți de acest lucru și, dacă până când au avut un copil au neglijat acest aspect cu ei înșiși, atunci când bebelușul a apărut în familie au început să devină conștienți de faptul că trebuie să ia măsuri… Dar ce este de făcut?

Statisticile și studiile făcute pe tema sănătății copilului arată clar că ceva nu este în regulă cu modul în care acest domeniu a fost abordat până acum… pentru că este un dezastru! Nu este posibil ca micuţii să fie atât de bolnăvicioși, să facă diabet de la un an-doi, să aibă probleme de inimă, să facă astm din fașă, să răcească tot timpul, să aibă probleme psihice sau să se urce pe pereți, în accese de isterie (mai nou, asta se cheamă ADHD – doar trebuia să i se dea o denumire…). Concluzia? Este clar că abordarea nu este corectă! Nici viitorii părinți nu sunt bine sfătuiți, nici cei actuali.

Vom spune, așa cum am mai zis-o: Dr. Menci știe! Calitatea nr. 1 a domniei sale a fost dintotdeauna
curiozitatea – de altfel, prima caracteristică a unui cercetător. Mai mult, fiind și deschis către nou, a abordat domenii precum: chimia alimentului, genetica, nutriția, informatica – și când spunem „a abordat“, ne referim la studii serioase în domeniu, care au culminat cu titluri de academician, doctor honoris causa etc.!

Ei bine, când un genetician/nutriționist/specialist în chimia alimentului se hotărăște să scrie o carte pentru cei care își doresc copii și pentru cei care au deja copii, atunci vă garantăm că rezultatul este unul de excepție.

Dragi cititori, părinți în devenire sau deja părinți, dragi bunici, vă anunțăm cu bucurie că, în sfârșit, puteți răsufla ușurați: lăsați îngrijorările deoparte și nu vă mai faceți probleme, deoarece aveți la îndemână soluția la toate frământările de până acum. Așa că, puneți burta pe carte și treceți la treabă!

învățați să vă creșteți copiii corect – vă vor fi recunoscători și vă vor mulțumi mai târziu!


Comandă online Parinti Altfel - cu copii de la -1 la 10 ani la 64,99 lei scrisă de Gheorghe Mencinicopschi, tiparită la editura Editura Coreus în anul 2013. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.