Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , , ,

Editura:

Colecția: SUBIECTE POSIBILE

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 256 pagini

ISBN: 9789734731152

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri, Bacalaureat

Descriere

Lucrarea de faţă se doreşte a fi un ghid de pregătire individuală a elevilor de liceu pentru proba de Informatică a examenului de Bacalaureat – varianta C++. În acest sens, cele unsprezece capitole de teorie prezintă un breviar al noţiunilor studiate la disciplina Informatică, prezente în programa de Bacalaureat, urmat de modele de teste propuse prin a căror rezolvare se poate realiza aprofundarea acestor noţiuni.

După parcurgerea noţiunilor de teorie, cartea se continuă cu teze întocmite după modelul examenului de Bacalaureat, atât pentru specializarea Matematică-Informatică, cât şi pentru specializarea Ştiinţe ale Naturii.

Pentru a veni în sprijinul celor care vor folosi această carte, problemele şi tezele au fost rezolvate integral, iar programele au fost verificate în Code::Blocks.

Ghidul poate fi utilizat în aceeaşi măsură şi ca auxiliar didactic la orele de Informatică.

Sperăm că acest ghid se va dovedi un instrument util elevilor, dar şi profesori­lor care îl folosesc în pregătirea examenului de Bacalaureat.

Autoarele


Comandă online Bacalaureat. Informatică – Limbajul C++ la 35,00 lei scrisă de Mirela Tibu , Silvia Grecu , Lucia Miron , GRECU Silvia , MIRON Lucia , TIBU Mirela, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția SUBIECTE POSIBILE. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.