Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  69,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: PROFESORUL DE SUCCES

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 688 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734678778

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Pedagogie / Metodica / Management scolar, Invatamant / Educatie

Descriere

Reușind să fie deopotrivă un tratat și un manual de pedagogie, această lucrare în două volume reunește contribuțiile a nu mai puțin de 41 de specialiști în psihologie, științele educației și didactica specialității. Capitolele din primul volum se axează pe fundamentele educației, problemele sistemului educațional românesc, curriculumul educațional, instruirea și evaluarea în educație, toate văzute din perspectiva unor abordări de ultimă oră. Temele de reflecție cu care se încheie majoritatea capitolelor le oferă cadrelor didactice ocazia de a deveni profesori reflexivi și a se autoperfecționa, integrînd în practică informațiile și conceptele teoretice analizate.

Pedagogia învățămîntului primar și preșcolar este o carte care vă invită întîi la reflecție și apoi la acțiune; tot ce începe la grupă/în sala de clasă se continuă în viață.” (Coordonatorii)


Comandă online Pedagogia învățământului primar și preșcolar. Vol. I la 69,95 lei scrisă de Ion-Ovidiu Panisoara , Marin Manolescu, tiparită la editura Polirom face parte din colecția PROFESORUL DE SUCCES. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.