Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  17,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 192 pagini

ISBN: 9789734730902

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Cea mai populară şi mai longevivă colecţie de matematică din România, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezintă de mai bine de două decenii suportul numărul 1 de învăţare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învăţământul preuniversitar, atât prin activităţile matematice de consolidare şi aprofundare, cât şi prin activităţile de ameliorare şi dezvoltare, concepute în conformitate cu programele şcolare în vigoare.

Seriile actuale ale acestei colecţii oferă o gamă diversă de exerciţii şi probleme, sugestii metodice de predare şi învăţare diferenţiată, precum şi posibilitatea de a elabora planuri de predare-învăţare-evaluare în funcţie de nevoile reale ale elevilor.

Prezentată sub forma unui CAIET DE LUCRU modern, lucrarea de faţă se constituie ca un veritabil ghid dedicat activităţilor de ÎNVĂŢARE AMELIORATIV-REMEDIALĂ, prin exersarea mai amănunţită a unor exerciţii şi probleme, astfel încât să poată fi eliminate dificultăţile de învăţare: un ghid util în primul rând elevilor şi în egală măsură profesorilor şi părinţilor.


Comandă online Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VII-a. Initiere. Partea a II-a la 17,00 lei scrisă de Ion Tudor, tiparită la editura Paralela 45 în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VII-a. Initiere. Partea a II-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.