Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  29,90 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  29,90 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Colectia: Carte pentru toti

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 420 pagini

ISBN: 9786063345135

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosita, Literatura universala

Descriere

Amiens, Franța, 1910. Stephen Wraysford, un tânăr englez, întâlnește dragostea vieții lui, pe Isabelle Azaire, soția unui producător de textile cu care a fost trimis să stabilească relații de afaceri.

Stephen își convinge iubita să părăsească atmosfera sufocantă a vieții de familie provinciale, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată când Isabelle rămâne însărcinată. Profund marcat de această relație, Stephen o va duce cu el, îngropată în adâncul sufletului, în tranșeele marelui război care va cuprinde Europa șase ani mai târziu.

Experiența radicală a celui mai cum - plit conflict din istoria de până atunci a omenirii îl transformă lăuntric și îi deschide perspectiva unei noi vieți – paradoxal, prin întoarcerea la Amiens și prin salvarea lui, în urma unei explozii în subterane, de către un ofițer neamț cu care fraternizează.

Cu o galerie de personaje memorabile, de o mare complexitate psihologică, și cu o scriitură de o intensitate și o frusteţe tulburătoare, romanul lui Sebastian Faulks este o emoționantă meditaţie asupra naturii umane și un omagiu adus soldaţilor britanici participanţi la Primul Război Mondial.

 

Ambițios, excesiv, violent, răscolitor, Cântecul păsărilor este cu siguranță un mare roman. The New Yorker

Uimitor... L-am citit și l-am recitit, dar nu mă pot gândi la nici un alt roman care să mă fi mișcat într-atât sau care să mă fi făcut să reflectez atât de mult la condiția umană. Daily Mail

Excepțional. Profund emoționant. Sunday Times