Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  55,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  55,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 9786066391368

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosita, Literatura motivationala

Descriere

NADINE VOINDROUH

„Am plecat la drum în viață cu multe frici, cu lipsa respectului de sine și a propriei valori. După multe situații de viață bune, mai puțin bune, estetice sau grotești, am priceput că toate situațiile ce vor urma pot fi doar bune dacă eu decid asta.
Înțelegerea acestei realități m-a dus la un set de acțiuni conștiente ce m-au schimbat ca om, ca stare a minții, ca mentalitate, ca puncte de referință. Toate aceste schimbări au făcut din mine un om împăcat cu sine și cu mai toate ale vieții, un om bine cu el. Un om care decide calitatea vieții sale, nu un om căruia i se decide.
Această carte este ca un mic manual de transformare a sinelui și a vieții. Cred cu tărie că soluția la necunoscutele oricărui om stă în îndeplinirea visurilor sale și a planului cu el însuși.”

„Această carte este un vis al lui Nadine. Mă bucur că și-a găsit timp și curaj să scrie și sper că mulți vor găsi prin vorbele ei dorința de a lupta pentru vise.” (Simona Mazilescu)

„Nadine, mă bucur că ai găsit calea potrivită pentru a-i învăța și pe alții să se elibereze!” (Răzvan Fodor)

„Nadine este exemplul viu că nimic nu e imposibil în viață și că suntem ceea ce gândim.” (Dan Badea)

„Nadine și-a atins izvorul și vrea să știi că și tu poți face asta, fără să dai vina pe cineva că nu poți, că e greu, că e ceva de neatins.” (Florentina Fântânaru)

„Dreamboard ne forțează să trasăm drumul, să vedem exact ce vrem să realizăm, cu ce bază, în cât timp, să nu ne lăsăm viața la voia întâmplării. Și să pornim cu încredere și curiozitate pe acest drum.” (Manuela Maftei)

„Lucrul pe care îl admir cel mai mult la Nadine, omul cu un optimism debordant, este că ne roagă, cam o dată la două propoziții, să fim buni cu noi înșine și cu cei din jur pentru că bunătatea este baza solidă ce îți va susține visurile!” (Ela Prodan)

„Știu că această carte le va ajuta pe multe femei din România să își (re)găsească drumul, calea în viață. ” (Cristiana Uzună)