Disponibilitate:  în stoc

Preț:  29,50 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 368 pagini

ISBN: 9786060063001

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Thriller

Descriere

După moartea prematură a tatălui său, Ryan McIntyre, în vârstă de 15 ani, intră în derivă emoţională, iar mama lui îl înscrie la şcoala catolică cu internat St. Isaac, sperând că venerabila instituţie, care are o bună reputaţie pentru reformarea adolescenţilor cu probleme, îl va ajuta şi pe fiul ei. Dar când Ryan soseşte la St. Isaac, descoperă că aici tocmai au avut loc moartea violentă a unui elev, o dispariţie misterioasă şi alte incidente tulburătoare. Când tânărul preot Sebastian se alătură cadrelor didactice, lucrurile încep să se schimbe. Dar acesta are o misiune secretă de a dovedi puterea ritualului de exorcizare, iar curând Papa însuşi va lua cunoştinţă de evenimentele aparent misterioase petrecute la St. Isaac. Dar Ryan, care vede anumite lucruri, are altă părere despre părintele Sebastian şi devine convins că la mijloc se află nu puterea divinităţii, ci forţe mult mai întunecate.

„Un thriller care îl umple pe cititor de admiraţie pentru ingeniozitatea lui John Saul.“ Book Reporter

„Plin de incidente sângeroase, macabre şi dezgustătoare, care conduc către un apogeu ce te face să-ţi rozi unghiile.“ Booklist


Comandă online Labirintul diavolului la 29,50 lei scrisă de John Saul, tiparită la editura Rao Books în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.