Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  55,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: breaking the habit of being yourself

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 416 pagini

ISBN: 9786064403445

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie motivationala, Dezvoltare personala, Religie / Spiritualitate, Stiinta / Tehnica

Descriere

Poate fi gândul transformat în realitate? Putem să ne abandonăm obiceiurile nocive și sentimentele toxice? Este oare posibil să ne transformă identitatea și să ne creăm astfel propriul destin?

Postulatul cărţii de faţă evidenţiază ideea că niciun om nu e condamnat din punct de vedere genetic să rămână acelaşi, că nu e legat pe viaţă de un anumit mod de a fi. O nouă ştiinţă ia naştere pentru a veni în ajutorul oamenilor şi pentru a-i susţine în crearea realităţii pe care şi-o doresc.

Concepută ca o incursiune multidisciplinară în tainele creierului uman, lucrarea de faţă cuprinde informaţii de ultimă oră, validate ştiinţific, precum și metode concrete prin care oricine poate face schimbări importante și măsurabile în viața sa.

Testimoniale

O carte strălucită și înălțătoare.

– Dr. Allan Botkin


Comandă online Distruge-ți obiceiurile nocive la 55,00 lei breaking the habit of being yourself scrisă de Joe Dispenza mihaiela vacariu. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Distruge-ți obiceiurile nocive nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.