Teste rezolvate de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de titularizare

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 200 pagini

ISBN: 9786064701640

Categorii: Carte Scolara, Carte nefolosita, Manuale scolare

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Doar 47% dintre profesori obtin statutul de titular!

* V-ati saturat, probabil, de mutarea continua, din scoala in scoala, pe posturi cu "perioada determinata"...
* Sigur, un post stabil v-ar prinde bine!
* Va doriti sa reusiti cu prima ocazie!
* Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade!

Sunt acestea suficiente motive ca sa luati atitudine? Ce-i de facut in situatia in care doar 47% dintre profesorii candidati reusesc sa ia saptele aducator de post stabil, pe durata nedeterminata?

Iata aici cei 3 pasi care va conduc spre reusita deplina:

1. Achizitionati ACUM exemplarul dvs. din culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de titularizare din 2019 – proba scrisa!

* Este prima culegere de pe piata romaneasca de profil, cu teste rezolvate pentru pregatirea examenului de titularizare.Simuleaza perfect conditiile unui examen real de titularizare.
* Testele respecta modelul si programa M.E.N. pentru examenul de titularizare 2019.
* Este SINGURA culegere care contine rezolvari complete, explicatii justificative si argumente utile candidatilor pentru reusita la examenul de titularizare.
* Acum beneficiati de pret special de lansare REDUS cu 30%!

2. Odata intrat in posesia exemplarului dvs. exploatati-l la maximum! Este singurul instrument practic indispensabil reusitei dvs. la examenul de titularizare!

* Rezolvati si asimilati explicatiile autorilor pentru solutia oferita fiecarui subiect!
* Observati logica fiecarei rezolvari! Descifrati mecanismul de rezolvare a fiecarei cerinte!
* Profitati! Este cel mai eficient antrenament pentru pregatirea examenului de titularizare!

Rezolvarea testelor special concepute de un colectiv de profesori coordonati de dna. prof. Cristina Scurtu va ajuta sa deprindeti dexteritatea necesara rezolvarii cu usurinta a oricarui subiect aflat pe foaia de examen! Doamna Scurtu, profesor pasionat de limba romana, gradul didactic I, este implicata in numeroase proiecte privind formarea continua a profesorilor de limba romana. In cei 19 ani de activitate in invatamantul de stat se mandreste cu rezultate deosebite ale elevilor de liceu, pregatiti pentru diverse concursuri si examenul de bacalaureat.

3. Rezolvari de nota 10, fie la subiectele de specialitate, fie la metodica

Modelele de teste pastreaza fidel structura subiectelor elaborate de MEN pentru examenul propriu-zis si se prezinta in formatul:

* subiectul I de literatura, notat cu 30 de puncte; acestea se acorda la elaborarea unui eseu de min. 900 si max. 1500 de cuvinte. Candidatul trebuie sa fie atent la utilizarea limbajului de specialitate, a limbii literare, precum si la respectarea normelor de exprimare, de ortografie si de punctuatie.
* subiectul al II-lea de limba romana, notat tot cu 30 de puncte. Pentru obtinerea acestora sunteti obligat sa rezolvati cateva cerinte gramaticale (sintactice si morfologice) si de semantica privind textul in discutie la acest punct.
* subiectul al III-lea de metodica, notat tot cu 30 de puncte. La acest subiect se va prezenta o activitate didactica in care se formeaza/dezvolta una dintre competentele specifice din programa scolara. De exemplu:
- Utilizarea corecta si adecvata a limbii romane in producerea de mesaje scrise, in diferite contexte de realizare, cu scopuri diverse
- Situarea in context a textelor studiate prin raportare la epoca sau la curente culturale/literare.

Subiectul implica parte de creativitate - metoda de proiectare a unei lectii - nu poate fi invatat ca un eseu sau precum o caracterizare de personaj.

Rezolvarile testelor prezentate in culegere sunt integrale si, spre deosebire de lucrarile de teste similare de pe piata, sunt insotite de:
* explicatii complete si amanuntite;
* numeroase exemple extrem de utile aprofundarii materiei;
* comentarii;
* justificari.

Profitati! Exersati acum aceste tipuri de teste! Pregatiti din vreme, la modul cel mai serios, evenimentul cel mai important din viata dvs. profesionala: obtinerea titularizarii!