Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786069262078

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Povesti

Descriere

Franklin este incantat de excursia sa cu clasa la muzeu. Chiar inainte sa intre, Castoras ii spune ca vor vedea dinozauri adevarati. La inceput, Franklin este ingrijorat, dar se distreaza atat de mult in muzeu, incat aproape uita de dinozauri ... pana cand se intalneste cu un tiranozaur."Franklin in excursie cu clasa" face parte din Colectia Franklin scrisa de Paulette Bourgeois si ilustrata de Brenda Clark, in traducerea Biankai Diana Galea. Vanduta in 65 de milioane de exemplare in peste 30 de limbi, colectia este disponibila acum si in Romania.
In toate cartile din colectie, Franklin se confrunta cu o situatie dificila din care incearca sa iasa, dar cu ajutorul parintilor, prietenilor, invatatorului si a tuturor celor cu care intra in contact, Franklin reuseste sa-si invinga temerile si sa faca fata obstacolului care ii sta in cale, invatand de fiecare data o lectie importanta.

Paulette Bourgeois (n: 20 iulie 1951) este o scriitoare canadiana cunoscuta pentru crearea Testoasei Franklin, personajul care apare in cartile ilustrate de Brenda Clark (n: 10 februarie 1955) si care sta la baza unei serii de animatii de televiziune, DVD-uri si filme de lungmetraj animate.
Colectia Franklin este recomandata copiilor intre 4 si 8 ani.


Comandă online Franklin in excursie cu clasa scrisă de Paulette Bourgeois , Bianka Diana Gales, tiparită la editura Katartis în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Franklin in excursie cu clasa nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.