Disponibilitate:  în stoc

Preț:  67,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

ISBN: 9786066391054

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosită, Literatura motivationala

Descriere

3 volume.

„Profetul” Walsch nu pretinde că e Mesia unei noi religii, ci doar un om nemulțumit care s-a așezat într-o zi cu stiloul în mână și cu câteva întrebări dure în inimă. Când își scria întrebările către Dumnezeu, și-a dat seama că El îi răspunde...
Rezultatul nu este o carte despre predicții apocaliptice sau excentricități cultice, ci despre adevăruri perene și accesibile oricui. În volumul de față, Neale pune întrebări cu privire la probleme personale: dragostea și credința, viața și moartea, binele și răul, prosperitatea, natura adevărului spiritual și a relației cu Dumnezeu.
Din dialogul purtat cu Divinitatea se desprind răspunsuri clare și ușor de asimilat. Volumul I din Conversații cu Dumnezeu reprezintă debutul unei serii de cărți care au schimbat milioane de vieți încă de la apariție, în anul 1995, și care inspiră și azi, cu aceeași putere, oameni din întreaga lume.

Continuând dialogul cu Dumnezeu, al doilea volum din „Conversații cu Dumnezeu” se mută de la problemele personale la preocupări globale, vizând economia și politica planetei. Vei găsi în acest volum întrebări despre natura timpului și a spațiului și despre sexualitatea umană, precum și despre considerentele geofizice și geopolitice ale necesității de a ne implica împreună, la nivel mondial, în soluționarea problemelor comune.
Neale și Dumnezeu își reiau discuția și se îndreaptă către subiecte cu o miză mai mare decât problemele personale abordate în dialogul lor anterior, din volumul I. Iar reproducerea acestei conversații este remarcabil de bine organizată și articulată, de parcă Neale ne-a fi anticipat întrebările proprii. Cei doi interlocutori speciali analizează deschis și onest aspecte importante pentru noi toți, ca locuitori ai aceleiași planete, și construiesc posibile moduri în care se pot rezolva dificultățile dacă suntem cu toții dispuși să ne deschidem mintea și sufletul și să ne angajăm în propria convorbire cu Divinitatea.

În conformitate cu primele două părți din trilogia Conversații cu Dumnezeu, al treilea volum continuă să clarifice și să purifice apele noroioase ale existenței noastre spirituale, schimbându-și însă obiectul și miza: de la problemele individuale și globale la „adevărurile universale”, aplicabile tuturor nivelurilor existenței, de la acela microscopic până la macrocosmos.
Volumul al treilea explorează unele dintre cele mai sensibile subiecte ale existenței noastre, la care ne gândim adeseori cu teamă și fascinație: Ce se întâmplă când vom muri? Ce este timpul? Suntem singuri în Univers?
Dialogul lui Neale Donald Walsch cu Creatorul pune aceste întrebări și multe altele în termeni mult mai simpli și mai ușor de înțeles. Revelațiile primite, precum și mesajul constant și profund că, în cele din urmă, depinde de noi să le (re)cunoaștem ca adevăruri sau nu ne arată că Universul este un loc foarte interesant și că ne apropiem de realizarea potențialului nostru cel mai înalt odată ce înțelegem acest lucru.

Dialogul începe…
Să presupunem că ai putea să-I pui lui Dumnezeu cele mai uluitoare întrebări despre existenţă – întrebări despre iubire şi credinţă, viaţă şi moarte, bine şi rău. Să presupunem că Dumnezeu ţi-ar da răspunsuri clare, uşor de înţeles. Acest lucru i s-a întâmplat lui Neale Donald Walsch. Ţi se poate întâmpla şi ţie. Eşti pe punctul de a avea o conversaţie…
Am auzit plânsul inimii voastre. Am văzut căutarea sufletului vostru. Ştiu cât de tare tânjiţi după Adevăr. L-aţi căutat în durere şi în bucurie. Mi l-aţi cerut cu insistenţă, la nesfârşit. Să Mă arăt. Să Mă explic. Să Mă revelez. Aceasta şi fac aici, cu cuvinte atât de clare, încât nu se poate să nu înţelegeţi. Într-un limbaj atât de simplu, încât nu se poate să faceţi confuzii. Cu un vocabular atât de obişnuit, încât să nu vă pierdeţi în vorbărie. Continuă. Întreabă-Mă orice. Orice. Mă voi strădui să-ţi aduc răspunsul. Voi folosi întregul Univers ca să o fac. Aşa că fii atent; această carte nu e nici pe departe singura Mea unealtă. Poţi să pui o întrebare, apoi pune cartea jos. Dar fii atent. Ascultă. Ascultă cuvintele primului cântec pe care-l auzi. Urmăreşte informaţia din primul articol pe care-l citeşti. Povestea următorului film pe care-l vezi. Fraza întâmplătoare rostită de prima persoană pe care o întâlneşti. Sau şoapta râului, oceanului, vântului care-ţi mângâie urechea – toate aceste instrumente sunt ale Mele; toate aceste drumuri sunt deschise spre mine. Îţi voi vorbi dacă vrei să asculţi. Voi veni la tine dacă Mă inviţi. Îţi voi arăta atunci că am fost întotdeauna cu tine. În toate modurile, pe toate căile, în toate felurile.

Dialogul continuă…
…o asemenea modificare de paradigmă necesită o mare înţelepciune, mare curaj şi enorm de multă hotărâre. Asta pentru că Frica va lovi aceste concepte drept în inimă şi le va eticheta drept false. Frica va roade miezul acestor adevăruri magnifice şi le va face să apară drept găunoase…
Dar voi nu veţi avea şi nu veţi putea crea societatea la care aţi visat întotdeauna decât dacă – şi până când – veți vedea cu înţelepciune şi claritate adevărul suprem: că ceea ce-i faci tu altuia ţie îţi vei face; că ce nu reuşeşti să faci pentru alţii nici pentru tine însuţi nu reuşeşti să faci; că durerea altuia este durerea ta, iar bucuria altuia este bucuria ta şi că, atunci când tăgăduieşti sau nu recunoşti orice parte din acest adevăr, tăgăduieşti sau nu recunoşti o parte din tine.
Acum este momentul să-ţi redobândeşti întregimea. Acum este momentul să te vezi din nou aşa cum Eşti Tu cu Adevărat şi, astfel, să te vadă, din nou, şi ceilalţi. Pentru că, atunci când tu şi relaţia ta adevărată cu Dumnezeu devin vizibile, atunci Noi suntem indivizibili. Şi nimic nu Ne va mai despărţi vreodată.

Dialogul merge mai departe...
Sunteți întotdeauna o parte din Dumnezeu deoarece nu sunteți niciodată departe de Dumnezeu. Acesta este adevărul ființei voastre. Noi suntem întregul. Prin urmare, acum cunoașteți întregul adevăr. Acest adevăr a fost hrana pentru sufletul înfometat. Luați și mâncați din el. Lumea este însetata de această bucurie. Luați și beți din ea. Aceasta să faceți spre pomenirea Mea. Pentru ca adevărul este trupul și bucuria este sângele lui Dumnezeu, care este dragoste. Adevăr. Bucurie. Dragoste. Aceste trei sunt surori. Una duce la cealaltă și nu contează în orice ordine apar. Toate trei duc la Mine. Toate sunt Eu. Și, astfel, Eu închei acest dialog așa cum a început. Ca și în cazul vieții înseși, el se închide în cerc, de unde a plecat. Vi s-a dat dragoste. Vi s-au dat răspunsurile la cele mai adânci mistere ale vieți. A mai rămas o singură întrebare. Este întrebarea cu care am început.
Întrebarea nu este: Cu cine vorbesc?

Întrebarea este: Cine Mă ascultă?

Neale Donald Walsch


Acest mesager spiritual contemporan și-a trăit viața căutând Înțelesul lumii. La un moment dat, s-a petrecut faimoasa lui conversație cu Dumnezeu…
Seria de cărți „Conversații cu Dumnezeu” redă acest dialog incredibil de puternic, care a atins milioane de suflete și a răsturnat paradigme spirituale în întreaga lume. Neale a scris 29 de cărți despre spiritualitate și aplicațiile sale în viața de zi cu zi.
În fața valului uriaș de reacții la scrierile sale, traduse în 37 de limbi, el a creat mai multe asociații (Fundația CWG, CWG pentru Părinți, Echipa Umanității, Conversația Globală etc.) pentru a ajuta lumea să treacă de la violență la pace, de la confuzie la claritate și de la mânie la iubire. Pașii l-au purtat din Machu Picchu până la temple shintoiste din Japonia, din Piața Roșie, în Moscova, până la Vatican și Piața Tienanmen, în China. Din Africa de Sud până în Norvegia, din România și Croația până în Olanda și Seul, Neale a observat dorința oamenilor de a trăi în pace cu sine și cu lumea și de a restabili contactul cu Dumnezeu.


Comandă online Conversatii cu Dumnezeu (editie revizuita) la 67,00 lei scrisă de Neale Donald Walsch, tiparită la editura For You în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.