Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  85,58 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: COLLEGIUM -> Psihologie

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 672 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734670055

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie practica / aplicata

Descriere

Prefaţă de Daniel David

Înainte de a primi tratament, orice client trebuie să treacă printr-o etapă crucială – evaluarea psihologică. Pentru ca terapia să fie eficientă şi adecvată, este extrem de important ca evaluarea psihologică ce o precedă să fie efectuată în baza unor ipoteze clinice, multimodal şi corect. Volumul colectiv coordonat de Violeta Enea şi Ion Dafinoiu este primul manual în limba română care abordează procesul de evaluare psihologică într-o manieră didactică, pornind de la principii de bază şi continuînd cu metode de lucru, cazuri particulare şi analiza diverselor cadre în care aceasta poate fi pusă în practică. Reunind cunoscuţi specialişti din mari centre universitare din ţară, Evaluarea psihologică se adresează în egală măsură studenţilor, psihologilor clinicieni şi cercetătorilor.

„Structura manualului şi conţinutul său se ridică la standardele internaţionale actuale în domeniu. Este un volum extrem de valoros! În consecinţă, sînt convins că va deveni un reper bibliografic în psihologia din România, un model pentru lucrări viitoare, alte manuale româneşti reprezentative urmînd să apară în diversele domenii de specialitate ale psihologiei.” (Daniel David)


Comandă online Evaluarea psihologică. Manualul psihologului clinician la 85,58 lei scrisă de Ion Dafinoiu , Violeta Enea, tiparită la editura Polirom face parte din colecția COLLEGIUM -> Psihologie. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Evaluarea psihologică. Manualul psihologului clinician nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.