Disponibilitate:  în stoc

Preț:  121,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 264 pagini

ISBN: 9789730211108

Stare: nefolosita (noua)

Descriere

Această lucrare este una dintre cele mai cuprinzătoare cărţi care s-au scris vreodată despre istoria şi arhitectura oraşului Sinaia . Aflată la graniţa dintre monografie, carte de călătorie şi album de fotografie, cartea are peste 1000 de ilustraţii, fotografii vechi şi noi, unele dintre ele publicate în premieră. Este o carte cu parfum de cronică, scrisă de un arhitect îndrăgostit de oraşul său. Densitatea de valoare a conţinutului îţi modifică percepţia despre valorile româneşti: peste 320 de ani de istorie şi arhitectură, poveşti ale ilustrelor personalităţi care au construit România modernă, un număr impresionant de premiere naţionale şi europene.

Cartea este însoţită de o hartă tiparita detaşabilă, care propune cinci trasee turistice care vizează peste 127 de obiective, clădiri de autor şi monumente istorice. Volumul a beneficiază de testimonialele înscrise pe copertă a unor personalităţi prestigioase dintre care îi amintim pe academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici şi istoricul şi antropograful Adrian Majuru, director al Muzeului Municipiului Bucureşti.


Comandă online Sinaia - Orasul Elitelor. Arhitectura si Istorie [Cadou Notes Suvenir din Sinaia] la 121,00 lei scrisă de Dan Manea, tiparită la editura Blue Masters Marketing în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.