Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  25,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  25,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 208 pagini

ISBN: 9786068414720

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Religie / Spiritualitate, Carte nefolosita

Descriere

Noi suntem spirite care călătoresc într-o realitate efemeră, care are un început, dar și un sfârșit. Suntem ființe de lumină și trăim grație luminii informate care acționează în uniune cu energia și materia. În general, omul modelat de stilul de viață occidental se pierde în realitatea de zi cu zi, într-o rutină continuă, uitând de suflet și de adevăratele valori. Preocupările sale sunt legate de materie și aparență, căutându-și în ele fericirea. Nu materia însă, ci câmpurile subtile de energie și informații sunt cele care ar trebui luate în considerare, întrucât esența stă în nevăzut, în lumea noastră interioară, conectată cu Universul însuși.

Multe dintre misterele abordate în această carte depășesc înțelegerea domeniului științific. Cu toate acestea, experimentele fizicii moderne pot explica o mare parte dintre fenomenele considerate în trecut paranormale.

Despre autor
Având o predispoziţie spre observare, reflecţie şi filosofie existenţială, Lyana Galis, scriitoare italiană de origine română, a încercat încă din copilărie să interpreteze experienţele paranormale trăite, străduindu-se cu tot dinadinsul să le tălmăcească şi să-și explice legătura misterioasă dintre noi şi infinitul din care am luat fiinţă. Șansa de a fi întâlnit și cunoscut oameni precum Graham Hancock, Masaru Emoto, Konstantin Korotkov, Dan Winter, Raymond Moody, Valeriu Popa și alții i-a permis să aibă o viziune globală asupra vieţii, să înțeleagă că materia şi existenţa noastră pe Pământ nu sunt decât o fâşie îngustă a unei realităţi imense care nu poate fi cuprinsă de mintea rațională.