Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,99 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 384 pagini

ISBN: 9786060061991

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Roman istoric

Descriere

1946: Lilya Wasserfall, membră a mișcării de rezistență împotriva puterii britanice mandatare în Palestina, speră să ia parte la o acțiune de sabotaj, dar primește o misiune aparent neînsemnată.

Trebuie să îl caute în Germania devastată de război pe omul de știință evreu Raphael Lind, despre care britanicii susțin că ar fi murit într-un lagăr de concentrare, dar pe care fratele său din Ierusalim îl crede încă în viață. Misiunea se dovedește însă o mare provocare, trezește interesul serviciului secret britanic și pune pe urmele ei un individ misterios, care încearcă să o împiedice prin toate mijloacele să îl găsească pe Raphael‑Lind.

„Un roman inteligent, cu scene istorice bine documentate și personaje interesante.“

„O carte încântatoare, captivantă și complexă, despre oamenii din Palestina de după al Doilea Razboi Mondial și despre Germania ruinată, în căutarea rădăcinilor și a identității.“ JAN-PHILIPPE SENDKER


Comandă online Orient, o carte despre pierderi, dezradacinare, cautarea patriei si un fel de mantuire la 39,99 lei scrisă de Stephan Abarbanell, tiparită la editura Rao Books în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.