Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  39,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  39,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): ,

Editura:

Colectia: Paladin Young Books

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 312 pagini

ISBN: 9786069000212

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: SF / Fantasy, Carte nefolosita, Fantasy

Descriere

Viitorul tău se află în trecut

Owen are un singur țel: să dovedească nevinovăția tatălui său, mort în închisoare. Cu ajutorul unui dispozitiv ce permite explorarea amintirilor genetice îngropate în ADN, el speră să găsească probele de care are nevoie. Când descoperă însă Tridentul din Eden, o relicvă considerată mult timp o legendă, tânărul nu știe că acesta este râvnit de două organizații secrete - Frăția Asasinilor și Ordinul Templierilor -, ce nu vor ezita escaladarea conflictului lor ancestral, trecutul și prezentul fiind câmpul lor de luptă.

Dacă identifică pe cineva care, în decursul vremurilor, a venit în contact cu o parte din Eden, Asasinii și Templierii se folosesc de Animus ca să pătrundă în amintirile descendenților săi și s-o localizeze.

Citește un fragment pe palarisme.ro.

Assassin’s Creed. Ultimii descendenți de Matthew J. Kirby (traducere din limba engleză de Ana-Veronica Mircea) este un nou roman de acțiune plasat în universul celebrului video game. Conceptul este familiar celor care au consumat jocurile, cărțile sau filmul: un personaj din prezent (în cazul de față adolescentul Owen) plonjează în trecut prin intermediul unui dispozitiv, numit Animus, care recuperează din ADN-ul lui Owen amintirile înaintașilor săi. Informația genetică generează informație istorică, pe care Animus o transformă într-un simulator de realitate virtuală. Citește continuarea pe blog.