Disponibilitate:  în stoc

Preț:  38,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Paladin Young Books

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 312 pagini

ISBN: 9786069000212

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: SF / Fantasy, Carte nefolosită, Fantasy

Descriere

Viitorul tău se află în trecut

Owen are un singur țel: să dovedească nevinovăția tatălui său, mort în închisoare. Cu ajutorul unui dispozitiv ce permite explorarea amintirilor genetice îngropate în ADN, el speră să găsească probele de care are nevoie. Când descoperă însă Tridentul din Eden, o relicvă considerată mult timp o legendă, tânărul nu știe că acesta este râvnit de două organizații secrete - Frăția Asasinilor și Ordinul Templierilor -, ce nu vor ezita escaladarea conflictului lor ancestral, trecutul și prezentul fiind câmpul lor de luptă.

Dacă identifică pe cineva care, în decursul vremurilor, a venit în contact cu o parte din Eden, Asasinii și Templierii se folosesc de Animus ca să pătrundă în amintirile descendenților săi și s-o localizeze.

Citește un fragment pe palarisme.ro.

Assassin’s Creed. Ultimii descendenți de Matthew J. Kirby (traducere din limba engleză de Ana-Veronica Mircea) este un nou roman de acțiune plasat în universul celebrului video game. Conceptul este familiar celor care au consumat jocurile, cărțile sau filmul: un personaj din prezent (în cazul de față adolescentul Owen) plonjează în trecut prin intermediul unui dispozitiv, numit Animus, care recuperează din ADN-ul lui Owen amintirile înaintașilor săi. Informația genetică generează informație istorică, pe care Animus o transformă într-un simulator de realitate virtuală. Citește continuarea pe blog.


Comandă online Assassin’s Creed. Ultimii descendenți la 38,00 lei scrisă de Ana-Veronica Mircea , Matthew J. Kirby, tiparită la editura Art face parte din colecția Paladin Young Books. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.