Disponibilitate:  în stoc

Preț:  38,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 320 pagini

ISBN: 9786060062141

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Economie, Carte nefolosită, Economie politica

Descriere

Big Four prezintă, între altele, istoria de câteva secole a celor mai mari firme de contabilitate și audit din întreaga lume, ce alcătuiesc grupul Big Four – Deloitte, Pricewaterhouse- Coopers, Ernst&Young și KPMG. Trecutul acestora reprezintă o poveste fascinantă despre bogăție, putere și noroc. Extrem de influente la nivel global, acestea realizează anual un profit cumulat de circa 100 de miliarde de dolari americani și au peste un milion de angajați. De-a lungul anilor, cele patru companii au contribuit la schimbarea modului în care muncim, ne coordonăm, investim și suntem guvernați. Însă viitorul lor este unul nesigur – în special din cauza expansiunii în China. Companiile sunt extrem de vulnerabile în fața competiției și a factorilor perturbatori ce vin dinspre lumea digitală și dinspre competitori. Totodată, în noua eră a transparenței, serviciile tradiționale de audit sunt supuse hazardului.

DESPRE AUTORI: IAN D. GOW este, începând cu anul 2017, director al Centrului de Guvernanță Corporativă și Reglementări din cadrul Universității din Melbourne, Australia. Și-a obținut doctoratul în afaceri în cadrul Universității Stanford și a absolvit un program de MBA în cadrul Harvard Business School. Este licențiat în Drept și Comerț în cadrul University of New South Wales din Sydney. Înainte de a intra în mediul academic, Ian D. Gow a lucrat pentru Morgan Stanley, General Motors, Stern Stuart și Andersen Consulting.

STUART KELLS este scriitor și profesor asociat în cadrul Facultății de Arte, Științe Sociale și Comerț a Universității La Trobe, Melbourne, Australia.


Comandă online Big Four. Profesionistii de care depinde soarta celor mai mari companii din lume la 38,00 lei scrisă de Stuart Kells , Ian D. Gow, tiparită la editura Rao Books în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.