Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  33,30 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  33,30 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Titlu original: "kiss kiss"

Autor(i): ,

Editura:

Colectia: Serie de autor Roald Dahl

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 328 pagini

ISBN: 9786067106169

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosita, Proza scurta

Descriere

Ce poate merge rău când o soție amanetează haina de nurcă pe care o primește în dar de la amantul ei? Ce i se poate îmtâmpla nefast unui preot psihotic ale cărui enoriașe sunt gata să-l ia sub protecția lor? Cum se poate răzbuna, fără să miște un deget, o femeie traumatizată psihic de soțul ei și ce poate face un bărbat a cărui soție crede că pisica lor e încarnarea lui Franz Liszt? În aceste povestiri macabre și răscolitoare, Roald Dahl explorează latura sinistră a naturii umane și felul în care viclenia și egoismul ne pot împinge în situații neașteptate, greu de gestionat și uneori fără scăpare. Stilistic desăvârșită și asezonată cu un rafinat umor negru, proza scurtă a lui Roald Dahl produce un delicios sentiment de neliniște.

"Roald Dahl este unul dintre puținii scriitori pe care-i cunosc despre a căror operă se poate spune pe bună dreptate că dă dependență." Irish Times

"N-aș spune că lui Roald Dahl îi place să exploreze partea întunecată a umanității, ci doar că nu se poate abține să își facă cititorii să se foiască puțin stânjeniți pe scaun atunci când le vorbește despre scurtăturile morale pe care suntem dispuși să le alegem și nu se sfiește nici de finalurile care nu seamănă a happy-end. Dar apoi ne bate liniștitor pe umăr cu un nou pasaj plin de umor" scrie Andreea Chebac pe blog.

De același autor:

Unchiul Oswald