Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 534 pagini

ISBN: 9786064006493

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Filosofie / Logica, Carte nefolosită, Estetica

Descriere

Pune-ți gândirea în slujba autocunoaşterii şi fericirii.

Cei mai mari gânditori ai lumii, din Antichitate şi până astăzi, te pot ajuta să găseşti o soluţie pe măsura propriilor tale convingeri! Fie că te afli în faţa unei dileme, fie că vrei să-ţi îmbunătăţeşti relaţia de cuplu, să duci un stil de viaţă corect, să faci faţă unei schimbări în carieră sau să găseşti sensul vieţii.

A fost o vreme când filosofia însemna mult pentru oamenii obişnuiţi, iar ideile filosofilor erau puse în practică. Socrate a dezbătut chestiuni vitale în piaţa publică, iar Lao Tze şi-a folosit principiile filosofice pentru a străbate calea spre fericirea personală şi armonia socială. Acum, la începutul unui nou mileniu, o mişcare unică numită Consiliere Filosofică a reuşit să readucă filosofia la funcţia ei originară, combinând înţelepciunea şi practica pentru a-i ajuta pe oameni să-şi rezolve problemele de zi cu zi. Uită şedinţele scumpe de psihoterapie, medicaţia şi tratamentele îndelungate!

Cartea profesorului Lou Marinoff abundă în studii de caz provenite din experienţa specialiştilor în consiliere filosofică şi demonstrează eficienţa filosofiei în a-i ajuta pe oameni să simtă, să gândească şi să trăiască mai bine.

“Cel mai mare promotor al consilierii fi losofice.” – New York Times Weekend Magazine

“Marinoff este un spirit renascentist.” – Europe’s Journal of Psychology

“Se pare că Înghite Platon, nu Prozac! a devenit biblia mișcării de consiliere filosofică.” – L’Express

“Pentru Lou Marinoff filosofia are rolul de a curăța intelectul – trebuie folosită zi de zi, până când acesta devine imaculat.” – San Francisco Examiner

Lou Marinoff, doctor în filosofie, este președintele fondator al Asociației Americane a Filosofilor Practicieni și profesor asociat de filosofie la City College din New York. A scris zece cărți, dintre care câteva au devenit bestselleruri internaționale.

Lou Marinoff și-a început cariera scriitoricească la cinci ani, când nu a fost de acord cum se desfășura o poveste, așa că a scris propria variantă. A publicat primele poezii în adolescență, iar la 22 de ani a înregistrat primul album cu melodii originale. De atunci, a mai scris cărți de filosofie pe înțelesul tuturor, articole academice, eseuri, iar sub pseudonimul Lou Tafler a publicat ficțiune.

Înghite Platon, nu Prozac! (Editura Trei 2010, 2019) este cea mai cunoscută carte a sa, fiind tradusă în 27 de limbi. La Editura Trei au mai apărut: Întrebări fundamentale și Puterea lui Tao.


Comandă online Inghite Platon, nu Prozac! Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi la 49,00 lei scrisă de Florin Lobont , Lou Marinoff, tiparită la editura Trei în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.