Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  59,40 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 272 pagini

ISBN: 9789735063245

Categorii: Istorie, Carte nefolosită

Descriere

Lucrarea lui Machiavelli, adevărată piatră de hotar ce marchează întemeierea teoriei politice moderne, este rezultatul asimilării de către ilustrul florentin a unei seculare cugetări asupra istoriei, dar mai ales al experienţei sale politice şi diplomatice nemijlocite, în calitate de cancelar al Republicii Florentine. Ambele l-au condus spre o nouă şi revoluţionară gândire a fenomenului politic: ea pleacă de la analiza realităţii de fapt şi de la o antropologie desublimată, prin care Machiavelli trece peste pragul epocii sale şi păşeşte în modernitate.
Această carte, iubită şi totodată hulită de suverani, jurişti şi filozofi, a influenţat covârşitor gândirea politică modernă, păstrându-şi actualitatea şi, deopotrivă, caracterul neliniştitor.


Comandă online Principele (editia a doua) la 59,40 lei scrisă de Niccolo Machiavelli , Nina Facon, tiparită la editura Humanitas în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Principele (editia a doua) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.