Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  29,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  29,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Nr. pagini: 302 pagini

ISBN: 9786068893211

Stare: nefolosita (noua)

Descriere

Simina Cernat e una dintre acele fiinte aflate în mijlocul unui drum în care nici nu se mai întreaba cine este, ci mai mult cine devine si cum se transforma în fiecare clipa. A renuntat la siguranta unei vieti confortabile pentru a se aventura într-o calatorie de explorare, care continua sa îi arate lucruri despre sine si despre lume. Simina este una dintre acele fiinte pe care vrei sa le cunosti...
Dupa o calatorie de patru ani cu rucsacul în spate, prin Asia, Samsara, care a început ca o carte cu povesti de calatorie, a devenit un itinerariu mental si spiritual. Lumea se transforma intens în laboratorul emotiilor si apoi erupe ilogic, asa cum e de fapt sufletul omenesc. Samsara nu descrie locurile în care a fost Simina Cernat, ci experienta ei schimbata întotdeauna de o întelegere fireasca a lucrurilor.
în postura de nomada, Simina îsi diseca trairile, îsi recunoaste limitarile culturale si accepta tot ce viata îi aduce în cale, dar, ce e mai important, sapa în interior dupa o esenta mai onesta.
Totusi, este posibil ca aventurile extreme, framântarile lumii sa prefaca haosul în pace?