Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  59,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  59,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): ,

Editura:

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 488 pagini

ISBN: 9786067222937

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosita, Psihoterapie

Descriere

John Bargh, cel mai important expert mondial în domeniul minții inconștiente, prezintă o carte revoluționară, elaborată pe parcursul a 20 de ani, care ne oferă o înțelegere cu totul nouă a proceselor mentale ascunse care ne influențează comportamentul de zi cu zi și ne transformă profund înțelegerea despre noi înșine.

Spunând anecdote personale cu un entuziasm molipsitor și făcând dezvăluiri surprinzătoare și încântătoare, John Bargh îlpoartă pe cititor prin laboratoarele sale de la New York University și Yale, unde el și colegii săi au descoperit modul în care inconștientul ne ghidează comportamentul, obiectivele și motivațiile în arii precum relațiile cu alte rase, parentingul, afacerile, comportamentul de consum și dependența. El ne dezvăluie ceea ce știe acum știința despre influența omniprezentă a minții inconștiente asupra persoanelor cu care alegem să avem întâlniri romantice sau pe care le votăm, asupra lucrurilor pe care le cumpăram, locurilor în care trăim, rezultatelor pe care le avem la teste și interviurilor de muncă.

Deoarece inconștientul lucrează în moduri de care nu suntem deloc conștienți, Până să-ți dai seama este plină de revelații surprinzătoare și distractive, precum și de trucuri care te ajută să ții minte lucrurile pe care le ai de făcut, să faci cumpărături într-un mod mai inteligent și să dormi mai bine.


Această călătorie fascinantă prin mecanismele interne ale minții umane ne dezvăluie felul în care gândurile noastre conștiente și motivele inconștiente se intersectează pentru a modela cine suntem. O carte distractivă și inteligentă care va schimba felul în care te vezi pe tine însuți și lumea din jurul tău.
Jonah Berger, autorul cărților Contagios si Influenta invizibila.

O carte nouă, fascinantă și provocatoare, scrisă de cea mai importantă autoritate mondială din domeniul științei minții inconștiente.
Daniel Gilbert, autorul cărții În căutarea fericirii

Cititorii Angelei Duckworth, Grit: Puterea pasiunii si a perseverentei și ai lui Malcom Gladwell, Blink: Decizii bune in 2 secunde, vor vrea cu siguranță să citească această carte. La fel va face orice persoană interesată de psihologie și dezvoltare personală. Library Journal

Impresionant... un compendiu fascinant al cercetării socio-psihologice de referință, realizată atât de el, cât și de colegii săi. Stilul clar și accesibil al lui Bargh îi va atrage pe cititori și pe specialiști deopotrivă. Publishers Weekly

Această carte înseamnă un gigantic pas înainte pentru înțelegerea noastră legată de misterele comportamentului uman.
O carte strălucitoare și convingătoare.

MALCOLM GLADWELL