Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  19,90 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  19,90 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): ,

Editura:

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 272 pagini

ISBN: 9786063330827

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosita, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Lordul Edmond Waite întruchipeaza tot ce dispretuiete Lady Mary Gregg. E destrabalat, lasciv, ironic – cel mai faimos si mai cautat libertin din regat. Din fericire, Mary nu are de ce sa se teama de acest print al dezmatului. O vaduva intelectuala ca ea nu poate reprezenta o tentatie pentru un barbat care cauta frumuse si prostute pe care sa le duca în patul lui. Mary este pedanta, nu îndeajuns de frumoasa, cu o reputatie nu tocmai ireproabila i trecuta binior de prima tinerete – sau cel putin asa o vede Edmond, un mare cunoscator în materie de femei.

Dar el este în cautarea unei amante, i întâlnirea lor surprinzatoare îi arata ca Mary pare sa aiba talente nebanuite. Însa nu întotdeauna lucrurile sunt aa simple cum par la prima vedere, caci Mary nu este deloc prada uoara cu care Edmond e obinuit.

Când se trezete ca Lord Waite o urmarete cu hotarâre, Mary este uluita. Înca i mai surprinzatoare este reactia ei la avansurile lui ocante. Cum sa ramâna o lady în fata acestui barbat care tie atât de bine sa o faca sa se simta femeie?