Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  29,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 7 zile.

Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  29,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9789737287151

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Economie, Carte nefolosită, Afaceri

Descriere

Principiul 80/20 , o carte originală, provocatoare şi practică, a devenit o lucrare clasică în domeniul afacerilor şi un bestseller mondial. În această ediţie aniversară Richard Koch a inclus un capitol nou, în care prezintă câteva dintre sutele de răspunsuri primite de la cititorii cărţii – inclusiv un cântec rap! – şi împrospătează înţelegerea adevăratului potenţial al acestui principiu.

Iar principiul este cu adevărat solid, trecând cu brio proba timpului şi fiind validat prin experienţa incontestabilă a persoanelor şi organizaţiilor cu eficienţă înaltă. Mii de oameni din întreaga lume l-au aplicat cu succes la serviciu, în cariera lor şi în viaţa personală.

Koch ne învaţă cum putem aplica principiul 80/20 pentru a realiza mult mai multe lucruri cu mult mai puţin efort, timp şi resurse, concentrându-ne pur şi simplu asupra celor mai importante 20 de procente şi controlând astfel evenimentele în loc să ne lăsăm noi controlaţi de ele, cu rezultate spectaculoase


Comandă online Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin la 29,00 lei, scrisă de Richard Koch, tiparită la editura Meteor Press, in anul 2018 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile.