Detectivii timpului 16. Indicii secrete in Pompeii

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2017

Nr. pagini: 143 pagini

ISBN: 9786068856094

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosita, Mituri si legende

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Tradusa in premiera in Romania, seria de carti “DETECTIVII TIMPULUI” se bucura de un mare succes in Germania unde multi profesori o recomanda elevilor lor. Volumele sunt concepute ca niste romane politiste, pline de mister care-i transporta pe copii in trecut. Povestile se bazeaza pe evenimente istorice reale. La finalul fiecarei carti, copiii vor gasi un glosar de termeni istorici importanti referitori la perioada respectiva. Cum traiau oamenii in Egiptul Antic sau pe vremea lui Alexandru cel Mare? Cum se imbracau, ce obiceiuri aveau Cezar, Tutankamon sau Marco Polo? Sunt doar cateva din informatiile pe care copiii le pot afla in timp ce vor face pe detectivii alaturi de eroii acestor carti pline de aventuri.

Julian, Kim si Leon calatoresc prin timp pe urmele raufacatorilor. Insa calatoriile in timp nu sunt deloc lipsite de pericole... Pompeii, anul 80 inainte de Hristos. Vin otravit in birt, o tentativa de omor in terme; de curand, cetatenii influenti ai orasului Pompeii traiesc in mare pericol. Detectivii timpului pornesc pe urmele faptasului, dar in aceasta aventura isi risca viata.

Autorul seriei, Fabian Lenk este un scriitor renumit de romane de mister si suspans pentru copii. El propune parintilor si copiilor o noua metoda ca sa faca istoria materia favorita a copiilor. Mai mult, romanele politiste sunt excelente pentru antrenamentul mintii