Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Descriere

De la CP la Clasa I
300 de întrebări și răspunsuri din română, matematică, istorie, geografie și limbi străine, care te ajută să fii imbatabil.

Dragi părinți,

Timp de 25 de ani, jocul de cultură generală Sunt imbatabil a permis copiilor să-și revizuiască cunoștințele și să se distreze... pentru că nu învățăm niciodată mai bine ca atunci când ne distrăm!

Cu acest nou format înghețată, descoperiți întrebări din matematică, gramatică, istorie, geografie, limbi străine și științe, conform programei școlare.

Sunt imbatabil - Un joc distractiv dar și educativ!
Cu Sunt imbatabil, învățarea este o joacă.


Comandă online Sunt Imbatabil 6-7 ani. Editie Inghetata. Joc de cultura generala de la clasa pregatitoare la clasa I. 300 de intrebari si raspunsuri la 25,90 lei, tiparită la editura Didactica Publishing House isbn 9786066837736 categorie Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Sunt Imbatabil 6-7 ani. Editie Inghetata. Joc de cultura generala de la clasa pregatitoare la clasa I. 300 de intrebari si raspunsuri nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.